« Coaching og kunsten at leve | Forsiden | Hvad er forskellen på coaching og psykoterapi? »

Hvad er ID LifeCoaching?

ID Life Coaching er en unik retning indenfor life coaching, hvor man har en speciel fokus på, hvilken betydning, vores selvfølelse og dybere oplevelse af identitet har for både vores livskvalitet generelt og for vores personlige og spirituelle udvikling i særdeleshed.

For det første er det vigtigt for vores livskvalitet, at vi får brugt så mange sider af os selv som muligt. Det giver os det mest intense og tilfredsstillende liv.

Jo flere farver i paletten, jo flere strenge at spille på, jo større muligheder for mere livskunst og dermed også livskvalitet.

For det andet er vores selvfølelse altafgørende for positive og varige forandringer. Uanset hvad vi lærer af nye ting i livet, eller hvilke nye kompetencer vi udvikler mentalt, følelsesmæssigt, spirituelt eller praktisk, vil vi relativt hurtigt falde tilbage til gamle vaner og til vores gamle niveau, hvis ikke selvfølelsen følger med.

Ligegyldigt, hvor mange flirtekurser jeg har været på, vil jeg ikke blive bedre til at score, hvis jeg stadig føler mig grim og utiltrækkende. Og uanset hvor god jeg bliver til at drømme stort og planlægge min succes, vil jeg ikke være særlig tilbøjelig til at få drømmene til at gå i opfyldelse, hvis jeg ikke føler at jeg er ok og fortjener at være lykkelig.

ID Life Coaching er udviklet af Ole Vadum Dahl. Du kan læse meget mere om både ID og manden bag på disse sider.