Forsiden | Hvordan du kan styrke kreativiteten i dit liv »

ID Lifecoach uddannelsen

Professionel coach uddannelse med hjerte og sjæl

Du har nu mulighed for at deltage i en professionel Coach uddannelse hos Ole Vadum Dahl, en af Danmarks mest respekterede og trendsættende eksperter indenfor coaching, kommunikation og personlig udvikling.

I foreløbigt snart 20 år har Ole Vadum Dahl gennem sine mange bestseller-bøger og sine utallige kursus- og uddannelsesforløb demonstreret en sjælden evne til at formidle selv avancerede psykologiske emner og metoder på en let forståelig måde. Mange af Hans elever hører i dag til blandt landets mest succesfulde coaches, psykoterapeuter og undervisere indenfor personlig udvikling.

Sammen med et håndplukket team af kapaciteter indenfor forskellige aspekter af coaching og kommunikation, har Ole tilrettelagt en unik coach uddannelse, som giver dig chancen for at lære coaching-håndværket fra de bedste indenfor området.


Læse mere om ID-Lifecoachuddannelsen på: http://www.id-lifecoachuddannelsen.dk

TrackBack

TrackBack URL for dette indlæg:
http://www.vadum.net/mt/mt-tb.cgi/193

Indsend en kommentar

(Hvis du ikke har skrevet kommentarer her før, er det muligt at dit indlæg skal godkendes først.)