Forsiden

Find dig selv og fold dig ud

En halv times TV-udsendelse med Ole Vadum Dahl om identitet og selvfølelse.

Den 11. april 2007 medvirkede Ole Vadum Dahl i et program om selvfølelsens betydning for vores livskvalitet hos Signe Ryge Petersen på TV2 Øst. Ole beskriver i denne halve times udsendelse tre forskellige slags selvfølelse, nemlig selvtillid, selvværd og den essentielle værensoplevelse, og hvilke forskellige konsekvenser de har for os i vores tilværelse. Han giver i programmet en meget intens lille øvelse, som kan hjælpe os med at komme i dybere kontakt med vores dybeste og mest stabile selvfølelse.

I Ole Vadum Dahl's femte bog Coaching og kunsten at leve, Borgen 2006, kan du få uddybet det, Ole taler om i programmet.

Besøg evt. også < Selvudviklingskanalen.dk, som er Ole's specielle webside om selvudvikling og forholdet til en af de vigtigste personer i vores liv, nemlig os selv.

Føler du dig som en fiasko eller som en succes?

For at udfolde vores potentiale indenfor et bestemt område, må vi have os selv med i det. Hvis ikke vi kan identificere os med et bestemt talent, kan det være svært at udvikle det. Men hvad skal der egentlig til?

Læs mere af "Føler du dig som en fiasko eller som en succes?" »